• 1402/11/04 - 08:06

برگزاری بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

322661.mp3 برگزاری بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزارشد.

مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره، شناسایی محققان و فناوران برتر، قدرردانی از پژوهش‌های مساله محور، کشف استعداد‌های درخشان محققان جوان و دانشجو یان برای تقویت تحقیقات در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشوراست. در این جشنواره ۸۰۷ محقق شرکت کرده اند که در مقایسه به سال گذشته حدود ۵۰۰ محقق حضور داشتند، نشان از ارتقای علمی و پژوهشی علوم پزشکی دارد. در جشنواره امسال از ۲۰ نفر از برگزیدگان شخصیت حقیقی و ۴۸ نفر نیز نهاد‌های حقوقی همچون دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های دانش بنیان تقدیر شد.در بخش حقوقی نیز از ۴ محقق، ۳ مخترع، ۲ فناور، ۳ محقق جوان، ۲ دانشجوی فناور، ۲ پژوهش کاربردی، ۲ طرح تحقیقاتی و ۱۰ دانشگاه برتر قدردانی شد.
همچنین امسال از ۶ مرکز رشد، ۱۹ مرکز تحقیقاتی، ۳ شرکت محصول برتر، یک شرکت دانش بنیان و واحد‌های توسعه بالینی بیمارستان‌ها در بخش فناوری و ۶ مجله فارسی و انگلیسی و از ۱۹ مرکز تحقیقاتی تجلیل شد.
پنج کمیته علوم پایه، علوم بالینی، فناوری، دانشجویی و نیز برای نخستین بار کمیته بهره وری و ارتقای سلامت، برای بررسی تحقیقات، فناوری‌ها و آثار رسیده به جشنواره بیست و نهم رازی، تشکیل شده بود.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار مرکز,اطلاعیه‌ها,اخبار پژوهشي,اخبار روابط عمومي
: